More

  Премалку калории за време на губењето на килограмите може да го наруши целиот процес

  spot_img

  Многумина од нас размислуваат за слабеење и за најбрзите начини да се ослабодат тие тврдоглави килограми, па сигурно им паѓа на памет и диетата од 1200 калории.

  Овој план на исхрана е дизајниран да ви помогне да го намалите внесот на калории без да се откажете од омилената храна, а истражувањата покажуваат дека таквата нискокалорична диета може да биде ефикасна за слабеење.

  Сепак, не го сметаат сите овој пристап за најсоодветен.

  Некои може да го сметаат овој план за погоден, додека други сметаат дека е премногу рестриктивен и неодржлив, што може да доведе до прејадување или пребрзо откажување.

  Повеќе за ова на „Арт кујна“.

  Фото: Unsplash

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img