More

  Пецаков-ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започна со реконструкција на старата и поставување на нова водоводна линија на улицата „Ѓорче Петров”.

  spot_img

  ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започна со реконструкција на старата и поставување на нова водоводна линија на улицата „Ѓорче Петров”.
  Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува комбиниран цевковод од полиетиленски материјал, со профили:
  – ф 110 мм во должина од 330 метри.
  – ф 90 мм во должина од 80 метри.
  – ф 63 мм во должина од 70 метри.
  Средствата за реализација на проектот се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

  Dzole Saveski, Vineta Stojanoska и 17 други
  Ми се допаѓа

  Коментирај
  Сподели
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img