More

  Пејачот ќе биде достапен за македонските органи, вели неговата менаџерка

  spot_img

  Српската музичка ѕвезда Ѓорѓе Давид официјално ја напушти Македонија, откако доби одобрение од судските институции. По напуштањето на земјава, Давид закажа конференција за печат за српските медиуми во текот на утрешниот ден.

  – Ѓорѓе замина за Србија. Ги помина сите процедурални барања од нашите надлежни институции и во текот на вчерашниот ден доби дозвола да ја напушти Македонија. Тој, како и досега, е достапен на нашите органи и ќе се јавува во судот во Куманово еднаш месечно. За се што има да каже во однос на ситуацијата да го почекаме утрешниот ден и нашите медиуми ќе ги добијат сите релевантни официјални информации од Ѓорѓе – вели Вера Мештеровиќ, менаџер на Ѓорѓе Давид за Македонија.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img