More

  Пејачката заплака на песната посветена на нејзиниот син

  spot_img

  Северина не можеше да ја испее песната што е посветена на нејзиниот син среде концерт, а снимката од концертот брзо се прошири на социјалните мрежи. Пејачката поминува низ тешки денови откако го загуби заедничкото старателство и престојот на синот во нејзиниот дом и најави дека ќе се бори до крај со „трулото хрватско судство“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img