More

  Ова е станот во кој свекорот не ја пушта Николина Пишек

  spot_img

  Хрватската водителка Николина Пишек, која беше на суд со свекорот Миша Гроф, неодамна истакна дека добила право да влезе во станот во Белград во кој 10 години живеела со нејзиниот сега покоен сопруг Видое Ристовиќ.

  Во овој стан има голем број антиквитети, со оглед на тоа што Видое се занимавал со купување на овие вредни предмети. Дуплексот, кој се наоѓа на две нивоа, само во првата етапа од станот има околу 230 метри квадратни.

  Николина своевремено рекла дека и самата не знае што се наоѓа во семејниот дом.

  Од статуа на Наполеон Бонапарта, преку величествени уметнички слики, до бројни експонати.

  Во станот има импозантна библиотека со книги.

  – Сите овие книги се од мојот сопруг, кој ја сака уметноста. Тоа е негова колекција. Јас не сум колекционер на ништо, што би се и очекувало од една жена – изјавила своевремено Николина.

  Во станот има антиквитети од 15. и 17. век.

  Свекорот на Николина, Миша Гроф, се огласи за „Блиц“ во врска со тврдењето на Николина дека тој не ѝ дозволува да влезе во станот.

  – Јас сум во викендица, не сум во Белград. Таа не се најави, зошто не ми кажа дека ќе дојде? Таа е секогаш добредојдена! Како јас не ѝ давам, кога не сум дома? Дали таа ми се јави? Таман работа нејзе или на внуката да не им дадам да влезат во станот – рекол Миша за „Блиц“.

  По овој повод се огласи и Николина.

  – Не би го коментирала премногу тоа, во процес на селење сум. Не можев да влезам во станот. Можам само да кажам дека имаше адвокати, јавни извршители, сведоци, па вие мене кажете ми кој лаже овде? – кратко рекла Николина за „Блиц“.

  Фотографиите од велелепниот стан можете да ги погледнете ТУКА.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img