More

  Одлуки за избор на кандидати по ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ – 1/2024 за унапредување на 4 административни службеници во општинската администрација на општина Дебрца

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img