More

  Од ваквите снимки може да ви застанат на срцето, но има и луѓе, како оваа жена, кои не се плашат од ништо, дури ни од тигрести ајкули

  spot_img

  Од ваквите снимки може да ви застанат на срцето, но има и луѓе, како оваа жена, кои не се плашат од ништо, дури ни од тигрести ајкули. Таа е професионален нуркач, а ги „замрзнала“ сите што го погледнале ова видео во кое од својот чамец со голи раце турка ајкула.

  „Кога тигреста ајкула постојано ги гризе моторите на вашиот брод… И покажува лутина кога ќе ја оттурнете“, пишува жената во објавата на видеото, а под тоа напишала и предупредување:

  „Јас сум професионален нуркач на ајкули. Не го пробувајте ова“.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img