More

  Хамшик раскажа за средбата со македонски навивачи

  spot_img

  Група туристи од Македонија го сретнала Марек Хамшик, познатата фудбалска легенда на Наполи, и го замолиле да ги слика. Тој им кажал дека заедно има играно со некогашниот капитен Горан Пандев. Тие не му верувале, па морале да проверат на интернет. Проблем било и тоа што Хамшик денес не носи четка за фризура.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img