More

  Музичката ѕвезда Дино Мерлин се огласи по двата концерти одржани во преполната сала „Штарк Арена“ во Белград

  spot_img

  Музичката ѕвезда Дино Мерлин се огласи по двата концерти одржани во преполната сала „Штарк Арена“ во Белград.

   

  Како што истакна Мерлин, музиката е тука да ги зближи луѓето.

  – Како што кажав на концертот во саботата, музиката ги зближува луѓето. Кога пееме заедно, некако стануваме поблиски еден до друг – рече Мерлин.

  На Мерлин му е мило што неговата музика е „издувен вентил“ на многумина.

  – На секој човек му треба издувен вентил. За многумина тоа е музика и среќен сум што голем број луѓе ги пеат моите песни, бараат утеха во нив и барем за момент забораваат на суровата реалност – рече славниот пејач.

   

  Дино Мерлин на големата сцена на „Штарк Арена“ изјави дека за жал не можеме да ги промениме лошите работи и настани, но барем да ја најдеме светлината во себе и луѓето околу нас.

  – Да оставиме подобар свет за нашите деца, внуци и генерациите што доаѓаат – рече пејачот.

  ФОТО: Инстаграм

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img