More

  Македонците тргнаа на продолжен викенд во Грција

  spot_img

  Од минута во минута се зголемува гужвата на граничниот премин „Богородица“ за излез од Македонија, а за влез во Грција, покажуваат снимките од безбедносните камери поставени на граничниот премин.

  Со оглед на продолжениот празничен викенд, сè повеќе возила со македонски регистарски ознаки чекаат во редот за пасошка контрола, а се очекува гужвата дополнително да се зголеми по завршувањето на работниот ден.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img