More

  Како не му текнува да ја намали брзината?

  spot_img

  Навикнати сме да сведочиме на вакви бедни магистрални патишта насекаде низ Балканот, но тоа што особено нѐ загрижува е фактот што на голем дел од возачите воопшто не им текнува да ја намалат брзината кога ќе забележат дека автомобилот им скока како на трамболина.

  Еден од тие возачи е токму овој од видеото:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img