More

  Како Денис Деноглу од Риека ја победи мултиплекс склерозата

  spot_img

  Автор на читаната книга „Во шумата“ (кај нас ја издаде „Матица“), неуморен претприемач, археолог, истражувач и креативец, Денис Деноглу е човек кој нашол начини да ја победи Мултиплекс склерозата со помош на палео режим на исхрана и функционална медицина. Тој решил да им помогне на другите и своето искуство го сумирал во споменатото издание, но и на бројните предавања што ги одржува низ регионот.

  Денес, кога Денис со ентузијазам зборува за сите претприемачки идеи што ги имплементирал или планира да ги имплементира, нема ни трага од личноста на која по неговата дијагноза ѝ се предвидувало дека ќе има слаба подвижност. Токму затоа тој е пример и поддршка за многумина во тешките моменти. Затоа, сметаме дека е најсоодветно денес (30 мај) на светскиот ден на Мултиплекс склероза да ја објавиме неговата приказна.

  Целиот текст прочитајте го на порталот „Арт кујна“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img