More

  ЈП ГРАДСКИ ПАЗАР ОХРИД – ПОНИШТЕН ОГЛАСОТ БР. 4/2023 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА

  spot_img

  ЈП Градски Пазар Охрид ги известува граѓаните дека ОГЛАСОТ БР. 4/2023 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА, објавен на 11.04.2023 година СЕ ПОНИШТУВА согласно заклучокот и одлуката на УО на ЈП Градски пазар Охрид.

  Граѓаните кои поднеле пријави ќе бидат телефонски известени за периодот кога ќе може да ги подигнат документите со кои аплицирале.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img