More

    TAG

    ЈП ГРАДСКИ ПАЗАР ОХРИД - ПОНИШТЕН ОГЛАСОТ

    ЈП ГРАДСКИ ПАЗАР ОХРИД – ПОНИШТЕН ОГЛАСОТ БР. 4/2023 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА

    ЈП Градски Пазар Охрид ги известува граѓаните дека ОГЛАСОТ БР. 4/2023 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА, објавен на 11.04.2023 година...

    Latest news