More

  Исплива ретка фотографија од детството на францускиот претседател

  spot_img

  На социјалните мрежи се споделува фотографија од францускиот претседател Емануел Макрон од времето кога бил дете, а неговата сегашна сопруга Брижит Макрон му била професорка.пример за хармоничен брак во кој разликата во годините никогаш не била проблем во односот.

  Тие денес се познати како претседател на државата и прва дама, а своевремено биле 40-годишна професорка по француски и латински јазик која завела малолетен 16-годишен ученик, што многумина ги интригира и денес, пишува Слободна Далмација.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img