More

  Германскиот авиопревозник Луфтханза во март привремено ги намалува летовите помеѓу Скопје и Франкфурт

  spot_img

  Германскиот авиопревозник Луфтханза во март привремено ги намалува летовите помеѓу Скопје и Франкфурт.

  Компанијата соопшти дека има проблем со моторите.

  Планирано е  да се намалат меѓу 5 и 9 летови за и од Скопје неделно. Авиокомпанијата на линијата Скопје – Франкфурт и обратно имаше 10 летови неделно.

  Според она што е соопштено, враќање на првичниот број на летови на оваа релација Луфтханза треба да се случи во април, но компанијата ја остава отворена можноста за промена на распоредот на летање.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img