More

  Доаѓа редок феномен: Двојната полна месечина носи животни промени за пет хороскопски знаци

  spot_img

  Според астролозите, полна месечина се очекува на 22 јуни на вториот степен на знакот, а потоа следната ќе пристигне на 24 јули, веќе на 30. степен. Ова сугерира дека универзумот ревносно се фокусира на сè за што е одговорен знакот Јарец: статус, кариера и социјална улога. Ова ги вклучува одлуките поврзани со брак и развод, напуштање или промена на кариера и добивање државјанство и слично.

  Интересно, Јарецот е знак кој се наоѓа токму на пресекот на кармичките јазли во Овен и Вага, што значи дека во моментите на полна месечина на 22 јуни и 24 јули, на небото ќе се формира аспектот на Големиот крст.

  Ќе донесе ситуации кои целосно ќе ни го променат животот, како да сите ќе бидеме „исфрлени“ на раскрсница, а во текот на овој месец речиси двапати ќе треба да го смениме правецот.

  5 знаци ќе бидат најмногу погодени од овој астро феномен:

  Овен
  Две полни месечини ќе го погодат секторот на вашите животни цели како гром. Тоа значи дека можете да донесувате одлуки во врска со статусот на вашата врска (брак и развод), како и каде ќе ја продолжите кариерата. Вашиот владетел за време на полната месечина ќе влијае на тоа што ќе се случи.

  Така, 22 јуни ќе биде во знакот на Бик, а настаните ќе бидат поврзани со прашањето за финансиите. И по втор пат, на 24 јули, Марс во Близнаци ќе се поврзе со Јупитер, што укажува на патување или тренинг што директно ќе влијае на вашата кариера.

  Рак
  Прашањата од вашиот личен живот ќе ве загрижуваат цело лето, бидејќи ќе има дури два полни месеци во секторот на вашиот партнер. Можно е прво да изберете една личност, а потоа нешто да се промени и да се предомислите.

  Згора на тоа, во моментот на полна месечина, во вашата карта ќе се формира аспект на Големиот крст, што значи дека одлуката ќе биде поврзана со вашето место на живеење и статус. За некои, двојната полна месечина ќе донесе развод или големи промени во љубовта.

  Вага
  Полната месечина се појавува во вашата карта во аспект на Големиот крст кон вашето Сонце, што укажува на тешки настани во семејството. Можете да го промените местото на живеење или ќе има големо преуредување на ѕидовите на вашиот дом.

  Ситуацијата може да се однесува и на вашата цел во животот, како целосно да ја преиспитувате насоката на вашата судбина. На пример, одлучувате да се вратите на вашата моментална работа и да одлучите да живеете од парите што ги добивате од изнајмување стан. Исто така, веројатно е дека нешто важно ќе им се случи на вашите родители.

  Јарец
  Во моментите на полна месечина, со вашиот знак ќе се формира голем крст, што зборува за судбоносни одлуки од ваша страна.

  Најверојатно, ќе одлучите нешто поврзано со односите и местото на живеење, бидејќи јазолот на иднината ќе биде во семејниот сектор и секторот за недвижности во овој момент. Исто така, веројатно е дека во овој момент ќе ви биде важно да добиете некаков документ (пасош, сертификат).

  Риба
  Во моментот на полна месечина, неговиот одлагач Сатурн ќе биде во вашиот знак, што значи дека ќе ја почувствувате сета важност и кармичка природа на настанот.

  Веројатно најважните работи ќе се случат во вашата околина, од отпуштање на целиот тим до донесување одлука во врската. На пример, вашиот пријател може да ви ги признае своите чувства, што на крајот многу ќе ги промени вашите планови за иднината. На овие датуми веројатно можете да дознаете за бременоста, бидејќи полната месечина се појавува на оската на децата и љубовта, пишува Story.hr, а пренесува Zaphetna.rs.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img