More

  Доаѓа полна месечина: четири знаци ќе бидат особено чувствителни

  spot_img

  Во недела на 4 јуни во 05:42 часот полната месечина во Стрелец ќе го достигне својот врв. Кај повеќето луѓе ќе има помирувачки ефект, за некои ќе донесе нови можности и нови почетоци, четири астролошки знаци ќе бидат многу чувствителни. Кое?

  Јунската полна месечина во знакот Стрелец носи леснотија, разиграна природа и радост. Тој сака да патуваме, истражуваме и бараме. А четирите знаци лесно ќе бидат многу чувствителни, раздразливи, а не се исклучуваат и емоционалните испади, пишува Sensa.

  Близнаци
  Сонцето во вашиот знак ве потсетува дека сте сигурни и верувате во вашата способност да станете подобра личност. Сепак, полната месечина во Стрелец го насочува вашето внимание кон вашите врски. Ако врската е слаба и несигурна, полна месечина лесно може да биде онаа што капе над робот, што може да предизвика емоционални испади. Често, вие и вашиот партнер сте подготвени да преземете одговорност и да се сретнете на средина, па на оваа полна месечина ќе сфатите колку е силна вашата врска.

  Девица
  Работевте толку напорно за да стекнете поголема моќ во кариерата и уште повеќе да се насочите кон успехот, но најважното нешто во вашиот живот е да не победувате, особено ако избегнувате проблеми во личниот живот. Јунската полна месечина го насочува вашето внимание кон областа на вашето друштво и вашиот интимен круг. Иако можеби се чувствувате оптоварени дома, лесно можете да ги поправите работите, потребна ви е само слободна волја. Доколку не сте задоволни од односите дома, оваа полна месечина лесно може да ве поттикне да ги промените работите, пишува Sensa.

  Стрелец
  Оваа прекрасна и прекрасна полна месечина е наменета за вас. Тоа ќе ве поттикне да навлезете подлабоко во себе. И ќе видите како пораснавте. Подгответе се за климаксот, бидејќи полната месечина е секогаш момент на промена и комплетирање. Можеби токму сега ослободувате затворени емоции кои не сте ни знаеле дека ги држите. Не казнувајте се, ако сте натпросечно емотивни.

  Риба
  Што сакате да постигнете? По што сакате да бидете познати? Полната месечина во Стрелец носи сила на полето на кариерата и угледот и ја осветлува вашата социјална положба. Можеби ги преиспитувате вашите професионални цели и сфаќате дека нешто не функционира. Никогаш не е лесно да го свртиш бродот што залутал од својот пат, но подобро е отколку да продолжиш во погрешна насока. Имате толку многу можности да направите нешто неверојатно со вашата кариера, особено ако започнете сега. Сепак, тоа не значи дека се откажувате веднаш кога работите стануваат тешки. Патот пред вас е преполн со пречки, предизвици и разочарувања, а ако не сте подготвени да ја запрете бурата, како инаку ќе можете да докажете колку го заслужувате тоа?

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img