More

    TAG

    Доаѓа полна месечина: четири знаци ќе бидат особено чувствителни

    Доаѓа полна месечина: четири знаци ќе бидат особено чувствителни

    Во недела на 4 јуни во 05:42 часот полната месечина во Стрелец ќе го достигне својот врв. Кај повеќето луѓе ќе има помирувачки ефект,...

    Latest news