More

  Џои изгледа непрепознатливо

  spot_img

  Мет Лебланк се здоби со светска слава преку улогата на Џои во „Пријатели“, а во зенитот на својата популарност тој важеше за еден од најпосакуваните мажи.

  Денес Мет не изгледа ни приближно како во своите најдобри години. Иако ретко се појаувува во јавност тој викендов е забележан во Калифорнија, а главна тема на социјалните мрежи е неговиот изглед.

  Еве како изгледа еден од најпознатите актери денес.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img