More

  Брза помош ги пренела таткото и мајката од полицијата во Бор до блискиот здравствен дом, на некој од нив му се слошило

  spot_img

  Брза помош ги пренела таткото и мајката од полицијата во Бор до блискиот здравствен дом. На некој од нив му се слошило, пишува српска Република.

  Пред само неполн час беше обзнаено дека Данка е убиена откако била удрена со автомобил, а дека двајца мажи се уапсени и го признале делото. Српската полиција трага по телото за кое мажите рекле дека го закопале на дива депонија кај Старобањскиот пат кај Бор.

  Мажите рекле дека се сеќаваат дека го закопале телото на десната страна на патот, но дека не знаат точно бидејќу биле пијани.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img