More

  Билјана Ванковска, кандидатката на Левица за претседател на државата, ги собра потребните 10.000 потписи

  spot_img

  Билјана Ванковска, кандидатката на Левица за претседател на државата, ги собра потребните 10.000 потписи, објави вечeрва партијата на својот профил на Фејсбук.

  „Проф. Билјана Ванковска, ќе биде претседателка на Република Македонија! Ви благодариме за поддршката од над 10.000 потписи, за оваа наша заедничка Борба, се вели во објавата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img