More

    TAG

    кандидатката на Левица за претседател на државата

    Билјана Ванковска, кандидатката на Левица за претседател на државата, ги собра потребните 10.000 потписи

    Билјана Ванковска, кандидатката на Левица за претседател на државата, ги собра потребните 10.000 потписи, објави вечeрва партијата на својот профил на Фејсбук. „Проф. Билјана Ванковска, ќе...

    Latest news