More

  Беким Сали: Негата кон пациентите не е попречена!

  - Advertisement -

  По прекинот на електричната енергија во текот на попладневните часови во Скопје, на Клиничкиот центар се преземени сите неопходни мерки за да се избегнат какви било последици во однос на нормалното функционирање, објави на Фејсбук министерот Беким Сали.

  „Непречено функционираат и агрегаторите во сите клиники, а здравствената нега кон пациентите не е попречена во ниту еден момент“, наведува министерот за здравство.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img