More

  TAG

  беким сали

  Беким Сали подготвувал предновогодишна ШОПИНГ – забава во Р.Турција со одбрана 5 члена делегација ,домаќин Капали Чаршија!!

  Министерот за (не)здравство на Македонија Беким Сали,во време кога сите јавно здравствени установи се на работ на финасиски колапс, подготвувал предновогодишна ШОПИНГ - забава...

  (ФОТО) Болниците ординираат терапии со лекови со поминат рок од 150 дена, Беким Сали мува не го лази…

  Пети ден молк на министерот за здравство Беким Сали „Мали Бујар“ ,а во врска со настанот во Охридската Болница , каде на пациент му...

  Избегната трагедија во ЈЗУ Општа Болница Охрид,Др. Ристо Медарски давал интравенска ампуларна терапија со поминат рок!!

  Избегната трагедија во ЈЗУ Општа Болница Охрид,од врз пациент била ординирана интравенска ампуларна терапија која имала изминат рок!Директорот на ЈЗУ Општа Болница Охрид под...

  (Ексклузивно) Беким Сали и Јовче Стојкоски до лажниот лекар Коруноваски-Ќе ти ги завршиме двата испити и ќе ти дадеме положен државен испит само да...

  Нов скандал во режија на министерот за здравство Беким Сали (Мали Бујар) во тандем со директорот на ЈЗУ Здравствен дом -Вевчани Јовче Стојкоски ,сканадал...

  Осми патник Беким Сали во нов криминал ,сега во фамозно „Македонско имплантолошко здружение“,среќа што нема здружение за пресадување на мозок!!!

  Министерот Беким Сали присуствувал и отворал симпозиум на непостоечко здружение и истото го објавил на официјалната страна на Министерството за здравство, велат од Иницијативата...

  Скандали,физички пресметки,оставки,бркање од работа во кабинетот на национал шовиностот Беким Салин,го напуштил и шефот на кабинет Меритон Цивули

  Нов скандал го тресе министерството за здравство и повторно како главен актер - шејтан се појавува Беким Сали „Мали Бујар“попатно залутан министер за здравство! Како...

  Сали: Ќе преземеме соодветни мерки, односно ќе ги разрешиме или казниме директорите доколку под нивно влијание се формирале платите

  Ќе преземеме соодветни мерки, односно ќе ги разрешиме или казниме директорите доколку под нивно влијание се формирале платите, рече министерот за здравство Беким Сали во одговор на новинарско...

  Hasta la vista Беким Сали, каков крај!!!

  „Заминува Беким Сали од министерската позиција во Здравство“,обзнани Охридскај на ден 23.08.2022 година. „Беким Сали министер за здравство, најнеуспешниот министер во Владата на Ковачевски, откако...

  Заминува Беким Сали од министерската позиција во Здравство

  Беким Сали министер за здравство , најнеуспешниот министер во валдата на Ковачевски ,од како направи р'шум во најсензитивниот ресор ,до крајот на септември ќе...

  БУХОВА-немам контакти со Жан Митрев,дозволата за „Жан Митрев“ е дадена од Министерството за здравство, а што пишува во неа ќе ви каже министерот

  Директорката на Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) Ирина Сотирова Бухова тврди дека нема, ниту претходно, во изминатите 22 месеца, имала контакти со Жан...

  Latest news