More

  Александар Николоски стана татко

  spot_img

  Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на неполни 40 години стана татко.

  „Денес ја добивме најголемата радост! Се роди нашиот син Јосиф Николоски! Сопругата Александра и јас, како и цело семејство пресреќни!“, објави Николоски на социјалните мрежи.

  Николоски се ожени со избраничката Александра во јуни 2018 година.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img