More

    TAG

    Александар Николоски стана татко

    Александар Николоски стана татко

    Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на неполни 40 години стана татко. „Денес ја добивме најголемата радост! Се роди нашиот син Јосиф Николоски! Сопругата Александра и...

    Latest news