More

  30 пози кои мора да ги испробате

  spot_img

  Решивме да ви претставиме секс пози кои ќе го разгорат огнот во вашата спална соба. Дефинитивно треба да ги пробате.

  Ништо не е полошо од досаден секс. Да, можеби звучи надреално, но сексот може да стане досаден. Ваквите ситуации најчесто се случуваат поради монотонијата во креветот. Така, паровите премногу ги повторуваат истите работи и не се трудат да бидат иновативни, интересни и возбудливи.30-seks-poza-koje-morate-probati

  Една иста секс поза навистина може да стане досадна и да го убие моментот, па затоа решивме малку да ги прошириме вашите хоризонти. Ви претставуваме 45 пози со кои можете да експериментирате во кревет. Некои ќе изгледаат малку чудни, некои смешни, а некои екстремни, но верувајте, ќе ви го запали креветот.

  Секако, пред да ја искачите вашата поубава половина на вентилаторот и да се обидете да ја возбудите со нова поза, консултирајте се со неа и предложете ѝ ја вашата идеја. Мора да знаете што сака, бидејќи ако изберете поза што ќе ја избрка од кревет, тогаш ништо не сте направиле.

  Погледнете ја нашата галерија30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati30-seks-poza-koje-morate-probati

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img