More

  3 еротски пози во секс кои доведуваат до женски оргазам за миг

  spot_img

  МАГИЧНА МИСИОНЕРСКА ПОЗИЦИЈА: Мисионерската поза е една од најчестите пози во сексот. Некои ја сметаат за поза од ванила, но тоа не значи дека е лоша и дека треба да се откажете од неа. Со различни варијации во оваа поза, жените можат да доживеат експлозивни оргазми. Така, за да ја надградите мисионерската положба, треба да ставите перница под дното за да ја подигнете вашата кралица и нозете да бидат на рамениците на вашата сакана. Оваа позиција води до интензивно допирање на вашата Г-точка. Исто така, доколку на се сакате да додадете малку поголем интензитет, потпрете ги двете нозе во иста положба на едно од рамениците на партнерот, а и неговото задоволство ќе биде поголемо.

  НАПРЕДЕН „ДОГИ“ СТИЛ

  Класичниот кучешки стил е голем омилен кај мажите. Згора на тоа, добар дел од жените ја сакаат оваа поза кога водат љубов. Тие истакнуваат дека во оваа поза има најголема стимулација на женската чувствителна регија и таканаречениот „таван“ во вагината. За да ја подигнете оваа позиција на повисоко ниво и да си обезбедите фантастичен и брз оргазам, треба да легнете на стомак со перница под карлицата. Повторно, перницата игра важна улога во создавањето на аголот под кој се стимулира вашата Г-точка. Партнерот треба да биде зад вас и да продира под агол од 90 степени.

  КАУБОЈКА СТИЛ

  Што може да направи една жена ако сака да доживее оргазам, но да ги земе работите во свои раце? Во овој случај, се мисли на позата наречена каубојка, која ја става жената во доминантна позиција над мажот. Сепак, се случува и во оваа поза, кога жената е главна и го одредува темпото, мажот да се обиде да ја преземе контролата. Веројатно не е ни свесен дека вие всушност му покажувате што ве радува и дека тој сè повеќе го турка вашиот оргазам. Кога жената е до таванот, нејзините движења не се нагоре или надолу, што е нејасно за мажите. За да го надминете вашиот маж и неговиот нагон да го преземе водството без многу зборови, но и да си обезбедите неверојатен оргазам, кога сте во поза на каубојка, потпрете се наназад колку што можете повеќе. Толку е едноставно и толку ефикасно што нема да верувате.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img