More

  ОВА СЕ НАЈПОПУЛАРНИТЕ С*Х ПОЗИ ВО СВЕТОТ: Еве која нација НАЈ ПОЗИ САКА КУЧЕШКА, а која практикува МИСИОНЕРКА

  - Advertisement -

  Најпопуларната сексуална поза во светот е т.н кучешка или кучешка поза, според истражувањето на Cult Beauty, во кое тие се фокусирале на податоците за тоа кои пози луѓето најмногу ги барале на Google.

  Мисионерска, обратна каубојка, каубојка и поза 69 беа меѓу петте најбарани секс пози во светот.
  Исто така, истражувањето покажа дека пребарувањето на интернет за секс пози значително се зголемило во последната година.

  – Доги моментално е најпопуларната сексуална поза во светот, а тој термин се бара во просек повеќе од 820.000 пати месечно. Мисионер е пребаруван 600.000 пати, а обратната каубојка има 480.000 пребарувања. Каубојката исто така се покажала како многу популарна, тој термин бил пребаруван 390.000 пати, а позата 69 била пребарувана 360.000 пати – објаснуваат истражувачите.

  Кучешката поза се покажа особено популарна во Канада, Сингапур, Грција, Германија и Јужна Африка. Обратна каубојка најмногу се бара во Велика Британија, Ирска, Норвешка и Аргентина.

  Холанѓаните сакаат мисионерски секс, а Французите повеќе ја сакаат каубојката, што е случај и во Шпанија, Турција и Бразил. Во Данска, Белгија и Полска паровите најчесто се забавуваат со позата 69.

  – Сексот е еден од најинтимните и најпосебните чинови во кои учествуваме, а кога ќе ја најдеме нашата омилена поза која ги задоволува и двајцата, тоа секако го подигнува искуството на ново ниво. Прекрасно е да се види ваква серија омилени секс пози ширум светот – изјави портпаролот на Cult Beauty, компанија која меѓу другото продава и секс играчки, пренесува The Star.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img