More

  Зошто старите луѓе имаат посебна миризба и како да се поправи тоа?

  spot_img

  Ние ги сакаме и ги почитуваме нашите постари, но исто така знаеме дека има одредени работи што

  доаѓаат со возраста, покрај мудроста. Физичките промени кај постарите луѓе не се ограничени само

  на нивниот надворешен изглед.

  Има посебен мирис на телото кој е производ на стареењето, кој најчесто се нарекува „мирис на стари луѓе“.

  Знаеме дека тоа не е ласкав термин, но науката докажа дека навистина постои.

  Сте го помирисале.

  Тоа е како некој вид на мувлосано со подтонови на масло или маснотии и се чини дека излегува од порите.

  Повеќе за ова прочитајте на порталот „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img