More

  Зошто да не ,кога ти се може?!Внатрешната контрола на МВР да постапи веднаш!!!

  spot_img

  Зошто да не ,кога ти се може?!Дене сжители во центарот на СТруга мака мачеа како да излезат со своите возила ,од како на среде улица беше паркирано возило Ауди со регистарски ознаки SU 5393 AE. Но и покрај безбројните јавувања на граѓаните во ОВР Струга,д постапат и да го пронајдат сопственикот на возизлото и истото да се острани ,сепак возилото било на припадник на МВР ,кој патем помислил дека може да си прави што сака?!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img