More

  Започна реконструкцијата на спортскиот полигон во село Оровник

  spot_img

  Во село Оровник започнаа работите за реконструкција на спортскиот полигон.

  Ќе се изврши санација на заштитните огради,ново рефлекторско осветлување,како и набавка на кошаркарски табли и обрачи.

  Средствата се обезбедени од Буџетот на општината за 2024 година.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img