More

  Во Хрватска нови цени на горивата од вторник

  spot_img

  Од вторник нови, пониски цени на горивата во Хрватска. Најмногу ќе поевтини бензинот.

  Од вторник нови, пониски цени на горивата. Најмногу ќе поевтинат бензините за 4 центи, а новата цена ќе биде 1,43 евра за литар.

  Дизелот и синиот дизел поевтинуваат за еден цент, па дизелот ќе се продава за 1,37 евра за литар, а синиот дизел за 83 центи за литар.

  Нови цени
  Еуросупер: 1,43 EUR/l (намалување од 0,04 EUR/l)

  Еуродизел: 1,36 EUR/l (намалување од 0,02 EUR/l)

  Син дизел: 0,82 EUR/l (намалување од 0,02 EUR/l)

  Овој ценовен режим ќе важи во наредниот 14-дневен период.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img