More

  ВЛАСИТЕ ЌЕ ПРАЗНУВААТ ВО ЧЕТВРТОК Неработен ден за припадниците на оваа заедница

  spot_img

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ” бр.21/98 и 18/07), 23 мај 2024 година (четврток), Националниот ден на Власите, е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија.

  Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на влашката заедница во Македонија им го честита Националниот ден на Власите.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img