More

  (ВИДЕО) Величествена магија на завршната вечер во авто кампот „Љубаниште“

  spot_img

  Традиционална величествена глетка ,синоќа во авто кампот „Љубаниште“,во организација на камперите и управата на кампот.Вообичаено како и секоја година и оваа година во авто кампот „Љубаниште“ лоциран на најживиописниот дел на Охридското Езеро крај Свети Наум ,се одржа традиционалната камперска вечер со што и овицијално се затвори камперската сезона во авто кампот „Љубаниште“.

  Прекрасна организација на камперите и управата на кампот ,прекрасна традиционална дружба на камперите,од кој повеќето се долгогодишни кампери во авто кампот „Љубаниште“,традиционалното ноќно капење,огномет,се само дел од магијата на свеченото затворање на сезоната во авто кампот „Љубаниште“.

  Уживајте во прекрасните видеа од дружбата во авто кампот „Љубаниште“

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img