More

  (Видео)Авто камп „Љубаниште“ со неповторлива викенд понуда ,50% попуст за користење на Адреналински парк

  spot_img

  Најсовремениот и најуредениот Авто камп во Македонија,Авто капмпот „Љуљбниште“ лоциран под пазувите на прекрасниот национален парк  Галичица и во најубавиот и наиспиративниот дел на Охридското Езеро со нови содржини.Авто кампот „Љубаниште“ покрај тоа што нуди врвни сестувачко-угостителски услуги,веќе втора  година отворен е  Адреналински парк,“ кој е отворен за луѓето кои бараат место каде ќе може да го ослободат својот авантуристички дух, но и за луѓето кои бараат мирно и тивко место каде би можеле да го испијат своето кафе и да уживаат во убавините на Галичица и Охридското Езеро.

  Адреналинскиот пак во Авто камп „Љубаништа“ преставува  идеално место за рекреација и смирување на авантуристичкиот дуџ ,како на деца ,така и на возрасни.

  Авто кампот „Љубаништа“ од 24 до 26 мај ,нуди голем попуст за користење на Адреналинкиот парк ,и тоа со преку 30 вежби, зиплајн и бејби зиплајн за  фантастично скромна цена од 450,оо денари за ворасни и 300,оо денари за деца.

   

  Во изминативе 5 годни , Авто кампот „Љубаништа“ доживеа вистинска урбана ренесанса и е едиснтвен од ваков тип и со ваква понуда во Република Македонија.

  Индормации и резервации на телефон :++381 46 283 011

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img