More

  Укинат е летот од Скопје до островот Крф, кој требаше да го реализира грчкиот авиопревозник „Еџиан ерлајнс“ од 1 јуни, а се намалуваат и летовите Скопје – Атина

  spot_img

  Укинат е летот  од Скопје до островот Крф, кој требаше да го реализира грчкиот авиопревозник „Еџиан ерлајнс“ од 1 јуни, а се намалуваат и летовите  Скопје – Атина.

  Летовите од Скопје за Крф требаше да се одржуваат двапати неделно во вторник и сабота, а  Скопје – Атина да се одвива во среда и недела наутро.

  Авиопревозникот ја запре продажбата на билети за планираната нова линија, а во ревидираниот распоред на „Ејџијан“ летовите планирани за Крф целосно се укинати, а во деновите вторник и сабота нема да има и летови  од Атина за Скопје.

  Сообраќајот меѓу двата главни града ќе биде намален на 5 лета неделно, почнувајќи од 4 јуни.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img