More

  Твитер се соочува со многу грешки

  spot_img

  Илјадници корисници на „Твитер“ ширум светот вчера пријавија проблеми со користењето на оваа социјална мрежа.

  Компанијата објави дека има зголемен број грешки во апликацискиот програмски интерфејс и дека моментално го истражува проблемот, пренесува „Ројтерс“.

  Апликацискиот програмски интерфејс или API е збир на протоколи за градење и интегрирање апликативен софтвер, а Твитер денеска имаше значителни проблеми со својата веб-страница и со апликациите, според извештаите на корисниците.

  Според некои корисници на Твитер, тие се спречени да објавуваат содржини на таа социјална мрежа, а други имаат проблеми да се логираат на своите профили.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img