More

  Тошковски: За еден ден може да се добие термин за фотографирање за вадење пасош по итна постапка

  spot_img

  За еден ден може да се добие термин за фотографирање за вадење пасош по итна постапка, објави техничкиот министер за внатрешни работи, Панче Тошковски.

  „Реорганизацијата и зголемувањето на капацитетите во делот на управните служби дава резултат. Повеќе нема чекање со месеци за фотографирање за пасош по итна постапка во Скопје и од денес граѓаните кои ќе побараат термин, ќе го добијат за истиот или за наредниот ден. Продолжуваме понатаму!“, објави Тошковски на својот профил на Фејсбук.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img