More

  „ТНГ“ за автомобили – плин од денеска со намалена цена за литар, односно цената е намалена за 1,5 денар

  spot_img

  „ТНГ“ за автомобили – плин од денеска со намалена цена за литар, односно цената е намалена за 1,5 денар, дознава порталот „Порта

  Од денес на повеќето малопродажни објекти авто-гасот се продава по цена од 43,50 ден/лит, додека во пракса некои од малопродажните објекти се продава по цена од 43 ден/лит.

  Цената на авто-плинот не беше променета заклучно со септември месец 2023-та каде тогаш од 42,5 цената порасна на 45 ден/лит.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img