More

  Тешка несреќа се случила на аеродромот Шипхол во Холандија, кога едно лице завршило во запален мотор на авион, при што починало

  spot_img

  Тешка несреќа се случила на аеродромот Шипхол во Холандија, кога едно лице завршило во запален мотор на авион, при што починало, соопшти авиопревозникот КЛМ.

  Тоа беше летот KL1341 за Билунд.

  Од КЛМ изјавија дека моментално се грижат за патниците и вработените кои биле сведоци на страшниот инцидент на аеродромот во Амстердам.

  Тој додаде дека се утврдуваат околностите.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img