More

    TAG

    Зошто портокалите и мандарините се продаваат во црвени мрежи?

    Зошто портокалите и мандарините се продаваат во црвени мрежи?

    Дали забележавте дека портокалите речиси секогаш се продаваат во црвени мрежести кеси - никогаш жолти, сини или зелени? Излегува дека ова е подла тактика што...

    Latest news