More

    TAG

    Жените кои не јадат месо имаат поголема веројатност да го скршат колкот подоцна во животот

    Жените кои не јадат месо имаат поголема веројатност да го скршат колкот подоцна во животот

    Жените кои не јадат месо имаат поголема веројатност да го скршат колкот подоцна во животот, покажува едно истражување, пренесе „ВВС“. Научниците следеле 26.000 жени околу...

    Latest news