More

    TAG

    „Заспаната убавица“ од П. И. Чајковски на 15 мај во рамките на меѓународниот фестивал 52. „Мајски оперски вечери“

    „Заспаната убавица“ од П. И. Чајковски на 15 мај во рамките на меѓународниот фестивал 52. „Мајски оперски вечери“

    Безвременскиот, волшебен класичен балет „Заспаната убавица“ преточен во прекрасната музика на Петар Илич Чајковски  ќе се изведе на 15 мај со почеток во 20.00...

    Latest news