More

    TAG

    Започна состанокот на лидерите на земјите учеснички во Процесот Брдо-Бриони

    Започна состанокот на лидерите на земјите учеснички во Процесот Брдо-Бриони

    Претседателот Стево Пендаровски, денеска во Скопје е домаќин на состанокот на лидерите на земјите учеснички во Процесот Брдо-Бриони, заедно со претседателите на Република Хрватска...

    Latest news