More

    TAG

    Законот за рестриктивни мерки утре ќе се најде на владина седница

    Законот за рестриктивни мерки утре ќе се најде на владина седница

    Законот за рестриктивни мерки утре ќе се најде на владина седница, изјави денеска министерот за надворешни работи Бујар Османи. – Утре ќе биде на Влада,...

    Latest news