More

    TAG

    За прв пат по смртта на пејачот Масимо Савиќ проговори неговата сопруга

    За прв пат по смртта на пејачот Масимо Савиќ проговори неговата сопруга

    Сопругата на починатиот музичар Масимо Савиќ за прв пат проговори за животот по губењето на сопругот. „Не можам да ги слушам неговите песни, туку...

    Latest news