More

    TAG

    За прв пат ќе биде доделена специјална награда заедно со Златната топка

    За прв пат ќе биде доделена специјална награда заедно со Златната топка, кој ќе ја освои?

    На овогодинешното 66-то издание на доделувањето на „Златната топка“ на магазинот „Франс фудбал“ што ќе се одржи на 17 октомври во Парискиот театар Шателе,...

    Latest news