More

    TAG

    Врховниот судија Наке Георгиев ќе оди во 30-дневен притвор во Шутка.

    Врховниот судија Наке Георгиев ќе оди во 30-дневен притвор во Шутка

    Врховниот судија Наке Георгиев ќе оди во 30-дневен притвор во Шутка. Судија на претходна постпакаа при Основниот кривичен суд во Скопје го прифати предлогот...

    Latest news